Over ons

FIT Verzuimbeheer heeft als missie om iedereen te behouden voor de arbeidsmarkt. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat deelname aan het arbeidsproces belangrijk is voor het algeheel welzijn en welbevinden van ieder individu. Deelname aan het arbeidsproces betekent; het hebben van zingeving, structuur, financieel onafhankelijk zijn, sociale contacten, intellectuele uitdagingen, deelname aan de maatschappij, ertoe doen en regie hebben op je eigen leven.

Doelstelling FIT Verzuimbeheer

Onze doelstelling is om samen met de opdrachtgever en andere betrokken partijen grip te houden op verzuim met respect voor de arbeidsrelatie. Regie pakken én behouden is daarbij ons uitgangspunt. Meer dan 70% van het verzuim in Nederland heeft te maken met gedrag. Gedrag is vaak weer een reactie op cultuur of een reactie op de omgeving. In onze optiek is arbozorg het geven van aandacht door met mensen in gesprek zijn en mens en organisatie in beweging krijgen. Daarom zeggen wij: “Aandacht werkt beter”

Een gezond en plezierig werkklimaat

Wij ondersteunen en adviseren werkgevers in het realiseren van een gezond en plezierig werkklimaat waarin iedere medewerker zich prettig voelt en tot zo optimaal functioneren kan komen. In een dergelijk werkklimaat zal een werknemer belemmeringen in het functioneren eerder bespreken en/of bereid zijn het werk weer op te pakken. Informeer naar de mogelijkheden!

Maak kennis met ons team