PMO (Preventief medisch onderzoek)

Gezonde en vitale werknemers, Stimuleren eigen verantwoordelijkheid, Verbeteren leefstijl. 3 belangrijke aandachtspunten als het gaat om preventie.

Prestaties lever je met gezonde en vitale werknemers. Een preventief medisch onderzoek biedt u als Werkgever zicht op hun werkvermogen, mentale veerkracht, eventuele gezondheidsrisico’s en leefstijl. Ons advies is om periodiek een dergelijk onderzoek aan te bieden. De uitkomsten van het onderzoek helpen bij het stimuleren van gezond gedrag. Zorg dat je ze daarom altijd bespreekbaar maakt, zodat de deelnemer zijn eigen verantwoordelijkheid kan nemen.

Het preventief medisch onderzoek is vaak gebaseerd op de bevindingen uit een risico-inventarisatie en -evaluatie. Het bestaat uit een doelgerichte vragenlijst en een medisch onderzoek door een bedrijfsarts. De exacte invulling van de vragenlijst en het medisch onderzoek zijn afgestemd op je organisatie en bepalen we samen. We voeren het onderzoek ook op locatie uit.

Meer informatie of graag een afspraak bij u op locatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in of bel ons kantoor.

Meer informatie

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.