FIT Academie

De FIT Academie is ontstaan vanuit vragen van klanten. Zo wordt vanuit de FIT Academie de Verzuimtraining gegeven aan leidinggevenden maar ook presentaties aan groepen van klanten rondom thema’s als de AVG en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Ook is het mogelijk op verzoek maatwerktrainingen te verzorgen. Nagenoeg alle trainingen worden op locatie (bij de klant) verzorgd.

Ook thema bijeenkomsten voor klanten van het intermediair kunnen worden verzorgd vanuit de FIT Academie. Samen met het Intermediair wordt een programma samengesteld van ca. 1.5 uur op een te bepalen locatie. Het Intermediair schrijft haar klanten aan en verzorgt de uitnodigingen. Vanuit de FIT Academie wordt een op de doelgroep afgestemd boeiend programma samengesteld, bijvoorbeeld, het klein MKB en langer doorwerken. Hoe houd ik mijn mensen duurzaam inzetbaar? Of; Klein MKB en de AVG, wat kan en mag ik nog? Na afloop van het programma is er altijd tijd voor een hapje en een drankje en ontmoetingen.

Meer informatie of graag een afspraak bij u op locatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in of bel ons kantoor.

Meer informatie

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.