Reinder Elema

Ik werk bij FIT Verzuimbeheer omdat mijn visie op casemanagement aansluit bij die van FIT Verzuimbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de hele procesgang rondom het dossier en zorgt ervoor dat tijdig de juiste stappen worden gezet. Daarnaast ben je bij FIT Verzuimbeheer ook consultant voor je opdrachtgever. Dit betekent dat je je niet alleen richt op het verzuim, maar ook hoe je het kan voorkomen of wat er kan worden verbeterd.

Wat mij uitdaagt is zaken weer in beweging krijgen. Soms zet iedereen zijn hakken in het zand en zit de boel op slot. Door even afstand te nemen en draagvlak te creëren voor elkaars standpunten ontstaan er dan toch weer openingen en komt de boel weer in beweging. Kortom, wat kan er wél!

Wat inspireert mij/interesses buiten het werk: ik ben erg geïnteresseerd in geschiedenis en dan vooral in de periode van de 1e wereldoorlog tot en met de koude oorlog. Onvoorstelbaar wat menselijk gedrag veroorzaakt. Verder doe ik aan wielrennen, tennis en probeer ik regelmatig wat nieuws uit op de barbecue.

Terug naar het teamoverzicht