Jan Held

Sinds 2018 ben ik de trotse eigenaar van FIT Verzuimbeheer, inmiddels een gecertificeerde arbodienst. Het succes van FIT Verzuimbeheer is te danken aan ons prachtige team van gemotiveerde en deskundige collega’s die altijd bereid zijn dat extra stapje te zetten voor onze klanten. Er wordt actief gewerkt aan het opbouwen van een goede relatie met de klant. Door dit team en hun gedrevenheid onderscheiden wij ons van de anderen in de markt.

Wat mij uitdaagt is het morgen proberen beter te doen dan vandaag, daarvoor zijn wij steeds bezig onze prestaties te monitoren. Een andere uitdaging is het team uitbreiden met professionals die bij ons passen, die een DNA overeenkomst met ons hebben. Hierin zijn wij tot nu toe heel goed geslaagd en dat ervaren de klanten die onze inzet positief beoordelen.

Het werk op gezette tijden los kunnen laten is belangrijk. Ik kan dat goed door te genieten van mijn gezin of bezig te zijn met mijn hobby’s, varen en rijden en klussen aan onze landrovers. Het is belangrijk om te waken over een goede balans tussen werk en privé en jezelf regelmatig af te vragen of je nog dat aan het doen bent wat je energie geeft. In mijn geval, ben ik dat aan het doen.

Terug naar het teamoverzicht