Laura Meester

Sinds de start maak ik reeds deel uit van FIT Verzuimbeheer en ben ik onderdeel van een fijn team van enthousiaste en bevlogen collega’s. Met onze professionele en persoonlijke aanpak, waarbij we een duidelijke koers durven te bepalen, kunnen we met respect voor de arbeidsrelatie een positieve bijdrage leveren aan de re-integratie van de medewerkers van onze relaties. Hierbij is niet alleen sprake van persoonlijke aandacht aan werkgevers en medewerkers, maar ook aan elkaar. Het is fijn daar onderdeel van te mogen zijn.

Vanuit mijn functie als gecertificeerd Taakgedelegeerde is geen dag bij FIT Verzuimbeheer hetzelfde en begeleid en ondersteun ik dagelijks, onder supervisie van de bedrijfsarts, verschillende medewerkers. Ik vind het een uitdaging om in deze diversiteit van mensen en redenen van verzuim, door oprechte betrokkenheid, oog voor de mens met voldoende tijd en aandacht, de juiste vragen te stellen om zo samen tot een gezamenlijk en doeltreffend draagvlak te komen waarin de medewerker centraal staat. Deze diversiteit in mijn werk geeft mij de grootse voldoening. Daarnaast probeer ik voortdurend mijn kennis te verdiepen en houd ik de actualiteiten bij.

Buiten het werk geniet ik enorm van mijn gezin met onze drie kinderen. Houd ik ervan om heerlijk voor ze te koken en vind ik het erg leuk om (samen) te bakken. Daarnaast zouden we als gezin graag meer willen gaan reizen naar mooie plekken om te ontdekken, unieke ervaringen op te doen en mooie herinneringen te maken. Want….stel niet uit tot later, wat je nu ook kunt doen!

Terug naar het teamoverzicht