Esther Held

Toen Jan Held in 2018 FIT Verzuim beheer overnam, was het voor mij direct duidelijk dat ik Jan hier graag bij wilde ondersteunen, als partners samen te kunnen werken in een bedrijf voelt voor mij zeer goed en als een mooie kans.

Fit Verzuimbeheer is een jong en groeiend bedrijf met een team vol gedreven mensen die gaan voor een mooi resultaat, het is fijn om daar deel van te kunnen zijn.

Het samenwerken met onze klanten, collega’s en de financiële adviseurs om FIT Verzuimbeheer heen vind ik erg leuk om te doen. Ik vind het een uitdaging om zo goed mogelijk de financiële stromingen van ons bedrijf in kaart te brengen en zo het beste resultaat te behalen.

Naast mijn werk ben ik graag thuis bij mijn gezin, om te zorgen voor een fijn, gezellig en warm thuis. Ook tennis en hardloop ik graag en hou van het buitenleven, de bossen en het water.
We wonen er tussenin en dat vind ik heerlijk.
Ook ben ik een Oostenrijk fan en als het even kan verblijven we graag in dit mooie land tussen de bergen. Ik hou dan ook erg van skiën, maar kan ook enorm genieten van warme zomers.
Muziek is altijd belangrijk geweest in mijn leven, al ben ik niet meer actief als zangeres, nog altijd geeft muziek veel inspiratie en je kunt er al je emoties in kwijt.

Terug naar het teamoverzicht