Annick Jager

Sinds 1 september 2023 ben ik werkzaam bij FIT Verzuimbeheer als Casemanager. Het warme welkom, de fijne communicatie tijdens de sollicitatieprocedure en de visie van FIT Verzuimbeheer hebben mij doen kiezen voor deze mooie, professionele organisatie. De slogan “aandacht werkt beter” sluit perfect aan bij hoe ik in het leven sta. Ik vind het belangrijk om aandacht voor de mensen om mij heen te hebben en eraan proberen bij te dragen dat ze zich goed voelen. Dit kan ik nu ook kwijt in mijn werk. Ik ben van mening dat een goede communicatie, begrip en aandacht voor de mens (zowel werkgever als werknemer) ons verder kunnen brengen in de wereld van verzuim.

Wat mij uitdaagt in dit werk is dat elk contact weer anders is. Het doel is hetzelfde, maar in de weg ernaartoe heb je te maken met verschillende personen met elk een eigen persoonlijkheid. Een manier vinden om een fijne communicatie op te starten en te behouden met elkaar is waar ik energie uit haal. Daarnaast vind ik het waardevol dat ik mensen in dit werk kan ondersteunen in een moeilijkere tijd in hun (werk)leven en dat we samen op zoek kunnen gaan naar de best mogelijke oplossingen.

Buiten het werk om vind ik het fijn om te sporten, in de sportschool kan ik mijn hoofd echt even helemaal leegmaken. Ik onderneem graag leuke dingen met mijn vriend(en) en familie. Daarnaast lees ik graag een goed boek en geniet ik ervan om mooie reizen maken met mijn vriend.

Terug naar het teamoverzicht