Referenties

Ik ben ontzettend tevreden over de diensten van Fit Verzuimbeheer.
Onze ervaring met dit bedrijf is niets minder dan uitstekend, en we willen graag onze waardering uitspreken voor de geweldige ondersteuning die we hebben ontvangen.

Wat ons direct opviel, was de buitengewone duidelijke communicatie en de indrukwekkende bereikbaarheid. Dit maakte het proces van Verzuimbeheer veel efficiënter en stressvrij.
We hebben nooit het gevoel gehad dat we in het duister tastten, omdat we altijd konden rekenen op heldere en tijdige communicatie.

Daarnaast willen we graag onze diepe waardering uitspreken voor onze casemanager.
Ze is niet alleen zeer professioneel, maar ook een fijn mens om mee samen te werken.
Haar laagdrempelige aanpak en bereidheid om met ons mee te denken, waren van onschatbare waarde. Ze helpt Alex-Cares altijd om het ziekteverzuim te minimaliseren en heeft ons bij elke stap begeleid.

Kortom, Fit Verzuimbeheer heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die echt begrijpt wat werkgevers nodig hebben, we bevelen hen dan ook van harte aan.

Onze oprechte dank gaat uit naar het hele team, met een speciale vermelding voor onze casemanager, voor hun uitstekende dienstverlening

Alexandra van der Goot
Alex Cares

Wij werken al jaar en dag samen met Fit Verzuimbeheer. Onze samenwerking voor de begeleiding van kort maar ook langdurige zieke werknemers gaat altijd in goed overleg.
Ik heb goede contacten met de Casemanager. Als er een zieke werknemer is hebben we vaak om de week even een klein contact moment om te overleggen of er nog één of ander gedaan moet worden.
Denk hierbij aan; is het nodig om de bedrijfsarts al in te schakelen tot aan kleine adviezen hoe we samen kunnen zorgen dat de werknemer weer in zijn oude werk terug kan keren.

Ook is het contact met de casemanager goed. Als er een probleem optreedt, krijg ik een goed advies hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Van onze werknemers krijg ik ook positieve berichten over hoe zij door Fit Verzuimbeheer benaderd worden en behulpzaam zijn bij het begeleiden van de vraagstukken waar de werknemers tegen aanlopen.

Het is fijn samen te werken met het Team van Fitverzuim

G. Dekker
De Bouwmeesters Uitzendgroep

We zijn al geruime tijd aangesloten bij deze organisatie en wel naar alle tevredenheid.
Onze vaste casemanager neemt veel taken over en adviseert ons over het plan van aanpak (pav), verder verzorgd ze de verzuimbegeleiding en het intensief samenwerken met de bedrijfsarts is een groot voordeel.
Ook ondersteund ze ons in de wet en regelgeving waar ik als werkgever aan moet voldoen en hoe de inzet van deze instrumenten kunnen helpen voor een beter,gezonder en veiliger werkklimaat waardoor we de uitval van werknemers proberen terug te dringen.
En duurzame inzetbaarheid, Risico Inventarisatie en Evaluatie, Preventief medisch onderzoek en arbeid hygiënisch onderzoek vallen onder hun hoede.
Al met al een betrouwbare partner voor arbodienstverlening!

B. Wolterink
Stucadoorsbedrijf Rijssen

Mijn compagnon en ik ervaren de casemanagers van FIT Verzuimbeheer als prettige en kundige sparringpartners. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd bellen voor overleg en advies. Dat geldt ook voor het contact met de bedrijfsarts. Daarnaast kunnen de casemanagers en de bedrijfsarts snel schakelen als een situatie onverhoopt anders is dan verwacht.

Patricia Ouwerkerk
Directeur / eigenaar van het Woldkasteel