Duurzame Inzetbaarheid

Mensen moeten langer doorwerken, voor de één geen probleem, voor de ander een hele uitdaging, voor u als werkgever niet zelden een risico. Wij brengen voor u in kaart waar de risico’s liggen, welke het zijn en integreren de uitkomsten daarvan in onze aanpak duurzame inzetbaarheid.

Duurzame Inzetbaarheid is voor FIT Verzuimbeheer een integraal onderdeel van de dienstverlening en dus onderwerp van gesprek. Het begint met bewustwording bij zowel onze klant als bij zijn/haar werknemers. Eigenaarschap vinden we hierin belangrijk. Wat kan ik doen, om te zorgen dat ik werkend de AOW ga halen en mijn inkomen veilig stel? Hoe groter het eigen aandeel is in de aanpak, hoe beter het (eind) resultaat.

Belangrijk is dat er een veilig werkklimaat is of ontstaat, waarin Duurzame Inzetbaarheid bespreekbaar is en niet direct leidt tot stigmatisering. Het is ieders belang om Duurzame Inzetbaarheid tijdig bespreekbaar te maken, de casemanager van FIT Verzuimbeheer kan daarin een belangrijke rol spelen, of het nu gaat om leefstijl, loopbaan vraagstukken, of aanpassing van de werkplek of takenpakket. De casemanager kan zowel u als werkgever als de werknemer adviseren. Meer informatie of graag een afspraak bij u op locatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in of bel ons kantoor.

Meer informatie

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.