Training – Regie op Verzuim

Wil je meer grip krijgen op verzuim binnen jouw organisatie? Dan kan de FIT Academie jou helpen. De training – Regie op Verzuim biedt je de juiste handvatten om daarmee effectief de regie te voeren over verzuimprocessen. Bovendien leer je hoe je jouw team hierbij kunt ondersteunen.


Wat leer je tijdens deze training?

✔️ Uitleg over de wet- en regelgeving rondom verzuim.
✔️ De rollen van werkgever, leidinggevende, werknemer en de Arbodienst.
✔️ Hoe je als organisatie zelf de regie kunt voeren over verzuim.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is gericht op HR-professionals, leidinggevenden en casemanagers die hun kennis en adviesvaardigheden rondom verzuim willen vergroten.

Opzet van de training

De fysieke training wordt voorafgegaan door een online lesvoorbereiding in de vorm van een e-learning. Dit is ook wel bekend als de Mixed Classroom-Aanpak of Blended Learning. Dankzij deze voorbereiding wordt de fysieke bijeenkomst efficiënter en kunnen we dieper ingaan op de stof.

Wat levert het je op?

Na het volgen van deze training krijg je, de naam zegt het al, meer grip op verzuim binnen jouw organisatie. Dit helpt om werknemers te behouden, rust te creëren op de werkvloer en zelfverzekerder te worden in je rol als leidinggevende.

Waarom kiezen voor de FIT Academie?

De unieke combinatie van online lesvoorbereiding en fysieke training maakt dit programma onderscheidend. Met de Mixed Classroom-Aanpak ben je goed voorbereid, zodat we tijdens de training meer tijd kunnen besteden aan praktijkgerichte oplossingen.

Praktische informatie

  • Kosten: Op offerte.
  • Deelnemers: Maximaal 12 deelnemers per sessie.
  • Locatie: Op locatie opdrachtgever.

Graag aanmelden voor de training Regie op Verzuim? Vul het aanmeldformulier in en wij nemen z.s.m. contact op!



Meer informatie

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.