Verzekeringen

 

FIT Verzuimbeheer streeft een nauwe samenwerking na met intermediairs die het zorg- en inkomenspakket voor haar opdrachtgevers behartigen. Dit is belangrijk omdat de kosten van re-integratie hoog zijn en verzekeraars vaak een groot financieel belang hebben bij een vlotte re-integratie van zieke medewerkers. Vanuit dat oogpunt zijn verzekeraars vaak bereid om te participeren in de kosten voor re-integratie. FIT Verzuimbeheer zal de toetsing van de verhaalbaarheid van de re-integratiekosten automatisch uitvoeren en voorleggen aan de intermediair / verzekeraar.

 

Een goede wisselwerking tussen onze opdrachtgevers en het deskundig intermediair is dus van cruciaal belang.
“Samenwerken aan verzuim houdt u en uw medewerkers FIT” is onze slogan. Met samenwerken wordt bedoeld, alle partijen die betrokken zijn bij de re-integratie van zieke medewerkers. Een goede samenwerking met het intermediair is mogelijk als er sprake is van een hoog kennisniveau. In dat kader hebben wij een aantal intermediairs voor u geselecteerd.

 

Natuurlijk werken we ook graag samen met uw eigen intermediair en maken we graag kennis.

 FIT Verzuim beheer

Accountants, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en intermediairs werken graag samen met FIT verzuimbeheer. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 0521 - 52 17 27. Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord.

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw naam *
Uw email *
Uw telefoonnummer *
Uw bericht *