Pamela Buitenkamp

Mijn naam is Pamela Buitenkamp, Casemanager bij FIT Verzuimbeheer, in de noordelijke provincies. Een prettige en deskundige organisatie waarbij ik als casemanager de mogelijkheden krijg om mijn werkzaamheden naar beste kunnen uit te voeren, op welke locatie dan ook.

Verzuim is altijd een onderdeel binnen het HR gebied geweest dat mijn bijzondere aandacht heeft gehad en waar ik mij nu in heb mogen specialiseren.

Doordat we onze klanten begeleiden tijdens het Poortwachter-traject komen ook meerdere aspecten die in de organisatie spelen aan de orde. Herkennen van de (verzuim)situaties, de juiste tactiek toepassen en binnen de kaders van de wetgeving zoeken naar de beste oplossing voor alle partijen is wat mij erg aanspreekt. Iedere verzuimmelding is uniek, waar ik de begeleiding dan ook zo goed mogelijk op zal afstemmen. Hierbij komt mijn achtergrond als HR adviseur zeker goed van pas. De positieve reacties die ik hierbij ook van mijn klanten krijg maakt dat ik veel voldoening haal uit mijn werk!

In mijn vrije tijd tennis en lees ik graag. Ik hou erg van gezelligheid en lekker eten met vrienden, maar het allerliefst ben ik bij mijn gezin, mijn 2 dochters en mijn man. Samen leuke dingen doen en genieten van het leven is wat mij het gelukkigst maakt!

Terug naar het teamoverzicht