Jolanda Besten

Vanaf januari jl. ben ik werkzaam bij FIT Verzuimbeheer. De sfeer, het team, de nuchtere en praktische aanpak hebben een belangrijke rol gespeeld bij mijn keuze om bij FIT Verzuimbeheer aan de slag te gaan. Verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben al jaren mijn interesse. Het boeit me om te horen wat werkgevers en werknemers bezig houdt op dat vlak, welke mogelijkheden ze zien, of juist niet zien, en daarover mee te mogen denken.

Ik word blij als het me lukt om mensen te stimuleren met elkaar in gesprek te gaan, en te blijven; Wat houdt je bezig? Wat heb je van elkaar nodig? Wat kun je voor elkaar betekenen? Dat zorgt vaak voor een, soms onverwachte, oplossing.

In mijn vrije tijd rommel ik graag in en om het huis. Ik ben graag buiten voor een wandelingetje, om te sporten, ook yoga doe ik regelmatig buiten. Van tuinieren heb ik geen verstand maar ik vind het lekker om in de tuin bezig te zijn; onkruid plukken, grasmaaien. In de zomer ben ik graag in, op of bij het water. Daarnaast lees ik graag; van thrillers tot (historische) romans en de krant. Soms luister ik naar ik naar muziek of een podcast en ik houd ervan om naar misdaad-/detective series of een leuke quiz te kijken.

Terug naar het teamoverzicht