Over FIT Verzuimbeheer

Onze doelstelling is om samen met de opdrachtgever en andere betrokken partijen grip te houden op verzuim met respect voor de arbeidsrelatie. Regie is daarbij ons uitgangspunt. Of het nu gaat om het begeleiden van zieke werknemers of het maken van keuzes inzake financiële vraagstukken, u weet zich verzekerd van HBO geschoolde, deskundige en ervaren specialisten. Zij zijn dagelijks werkzaam in dit vakgebied.

 

Casemanagers

Onze casemanagers doen hun uiterste best om onze klanten te ondersteunen waar mogelijk. Zij kunnen daarnaast de bestaande casemanagers capaciteit vervangen, wanneer dat noodzakelijk en/of wenselijk is. Ook hierbij is het voeren van regie onze leidraad.

Onze register casemanagers hebben de door de Hoge school Arnhem Nijmegen (HAN) geaccrediteerde HBO opleiding casemanagement ‘Regie op verzuim’ gevolgd en zijn opgenomen in het register Crov van het Register Speciaal Casemanagement (RSC)
Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het werkveld volgen onze casemanagers/adviseurs de door de beroepsvereniging georganiseerde periodieke bijeenkomsten. Deze vinden enkele malen per jaar plaats en bevatten de meest actuele onderwerpen. Door de uiteenlopende expertise van de casemanagers garanderen wij u de best gekwalificeerde adviseurs in verzuim en sociale zekerheid en kunnen we u optimaal ondersteunen bij ziekte van uw medewerkers. Door de samenwerking met de beroepsvereniging kunnen wij landelijke dekking bieden.

Kernwaarden

  • Persoonlijk
  • Specialistisch
  • Respect
  • Toekomstgericht